Diamonds Body

super ofertă

OFERTA SPECIALA 50% REDUCERE LA TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE!!

OFERA-TI O ZI DE RELAXARE !

1 masaj al talpilor

1 gomaj corporal

1 impachetare termocuverta

1 masaj relaxare

Pret: 99 Lei

 

Detalii

Testimoniale

test

Faptul că mi-am mai făcut inca un abonament la salonul dumneavoastră, asta înseamnă că absolut totul îmi place. Începând cu amenajarea salonului, cu căldura și zâmbetele fetelor care ne primesc, faptul că cele două fete terapeute (Irina și Diana) sunt foarte receptive, răspund cu promptitudine tuturor întrebările, asta este minunat.  

Gherasim Camelia

Vin cu mare plăcere, voi mai veni și de asemenea voi recomanda cu tot dragul salonul dumneavoastră. Am mai fost la alte saloane, dar ca aici, și vorbesc sincer, nu am găsit un ambient așa plăcut. Într-un singur cuvânt. BRAVO! și JOS PĂLĂRIA! Este doar părerea mea personală!

Mihaela Bostan

Mi-am facut un abonament personalizat la acest salon si nu am avut timp sa vin la terapii si din pacate mi-a expirat termenul de valabilitate. Surpriza cea mare a fost ca dupa 1-2 saptamani de lipsa la salon am primit un mail in care eram asteptata sa imi termin terapiile, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Am mai patit asa si in alta parte ( din cauza programului foarte inacarcat nu apuc sa le termin la timp) dar nu m-au mai primit nici macar cu rugaminti. Va pup fetelor!

Gerogiana Alba