Diamonds Body

super ofertă

OFERTA SPECIALA 50% REDUCERE LA TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE!!

OFERA-TI O ZI DE RELAXARE !

1 masaj al talpilor

1 gomaj corporal

1 impachetare termocuverta

1 masaj relaxare

Pret: 99 Lei

 

Detalii

Cadouri

E ziua cuiva drag si vrei sa-i faci un cadou deosebit sau pur si simplu vrei sa daruiesti rasfat si relaxare? Diamond`s Body creaza Gift Vouchere personalizate cu mesajul pe care doriti sa-l transmiteti si numele beneficiarului. De asemenea, puteti alege sa daruiti oricare dintre terapiile noastre sau puteti opta pentru un Voucher valoric, astfel beneficiarul isi va putea alege orice isi doreste!

Cum comand un Gift Voucher cadou?

1. Alegeti design-ul de voucher preferat si personalizati voucherul cu numele, prenumele destinatarului, mesajul dorit si semnatura.

2. Selectati terapiile dorite sau alegeti pachetele propuse de noi.

3. Mentionati perioada de valabilitate si modaliatatea de intrare in posesia voucherului.

Acum cadoul este pregatit pentru a fi daruit. La cat mai multe zambete si momente de relaxare, din partea Diamond`s Body!

* Voucherele prezentate mai jos au titlu de model, fiecare dintre ele putand fi adaptat (ca informatie, nu ca design) la cerintele dumneavoastra.
** Va rugam ca, in cazul in care optati pentru crearea unui voucher cadou, sa completati in formularul de comanda si datele privitoare la construirea voucherului (numele si prenumele persoanei care il va primi, mesajul pe care doriti sa il scrieti pe voucher, etc.).

*** Voucherul comandat poate fi achitat si ridicat direct de la salon.

De asemenea la Diamond`s Body in zona Boutique veti gasi produse de ingrijire cotidiana pentru fata si corp pe baza de uleiuri esentiale din plante , pentru ca experienta petrecuta la Spa sa fie retraita prin aromele si finetea acestora oferindu-va "stare de bine" si acasa.

 

Socializare

    Programare     ONLINE